Aanbieding Kaapverdische eilanden

We bieden u een aanbieding Kaapverdische eilanden om nooit meer te vergeten.

Deze eilanden liggen zo’n 1000 kilometer uit de Afrikaanse kust ter hoogte van Senegal en Gambia. Deze archipel beslaat in totaal een tiental eilanden. Ze behoorden tot 1975 bij Portugal. En die Portugese invloed is nog steeds overal op de eilanden merkbaar. In de namen van de eilanden en plaatsen, in de taal, in de keuken en in de sfeer op deze eilanden.

Relaxen in een heerlijk klimaat

Een aanbieding Kaapverdische eilanden is gegarandeerd een verrassing. Door de ligging van de eilanden ten opzichte van de evenaar, is het hier het hele jaar goed toeven. In de winter kunt u de koude ontvluchten en in dit paradijs genieten van (heel veel) zon, zee en prachtige, uitgestrekte witte zandstranden. Iedereen die voor u van deze aanbieding Kaapverdische eilanden gebruik heeft gemaakt keert vol verbazing huiswaarts. Wat heerst er op deze eilanden een relaxte sfeer, wat een gezellige dorpjes, wat een heerlijk eten en wat kun je hier lekker wandelen. En dat alles op nauwelijks 7 uur vliegen vanaf Nederland met maar 2 a 3 uur tijdsverschil (dus ook geen jet lag).

Een jeepsafari

Gratis en voor niks krijgt u bij deze mooie aanbieding Kaapverdische eilanden de prachtige flora en fauna op deze eilandenarchipel aangeboden. Doe eens een dagje bijvoorbeeld een jeepsafari. Neem uw kijker en camera mee. Uw gids kent de plekken op het eiland waar wat te beleven valt. Ben niet verbaasd als hij u in staat stelt om op één dag walvissen, schildpadden en de mooiste gekleurde papegaaien te zien en vast te leggen. Maak gebruik van deze aanbieding Kaapverdische eilanden en ga genieten met volle teugen!